Meer dan alleen maar Tools

Powertools

Bij Tools@Work hebben we volgende fabrikanten van powertools:

  • Makita
  • DeWALT
  • Fein
  • Airpress
  • Red Rooster
  • Facom

Voor de presentatie hebben we geprobeerd om de winkel niet te vol te zetten, alles overzichtelijk te maken en veel met natuurlijk licht te werken. We proberen category management toe te passen en hoeken per beroep te maken in plaats van alle producten per soort te presenteren: een zaagstraat met zaagmachines, een hoek voor de vloerders met lasers en hamers, een hoek voor tuinmannen met kettingzagen, bladblazers …

Werkplaatsinrichting

Goede prestaties beginnen met een professionele werkplaats ! Bij Tools@Work vindt u hoogwaardige industriële werkplaatsinrichting van Huvema. Professionele kwaliteit. Ideaal voor in de garage, werkplaats, loods, productie etc. Modern vormgegeven en robuust uitgevoerd uit gepoedercoat, gelast staal.

services-tabs-139154408

Handtools

Bent u op zoek naar professionele gereedschappen voor werkplaats of garage?
Hoge kwaliteit, duurzaam en perfect geschikt voor professioneel dagelijks gebruik.
Uitgebreid assortiment gereedschap van A-kwaliteit, vervaardigd volgens de DIN normering.
Ons gereedschap helpt om productiever te werken.
Supergereedschap voor onmogelijke klussen en ook geschikt voor precisiewerk.
Wij zorgen voor een snelle levering!

Bevestigingsmateriaal

In de wereld van de bevestigingsmaterialen en toebehoren staat of valt alles met de kwaliteit van het product. Dit is in veel toepassingen hét doorslaggevende element. Daarom vat pgb-Europe het begrip ‘productkwaliteit‘ heel ernstig op. Om aan constante hoge kwaliteitsnormen te kunnen voldoen, worden in de eerste plaats onze leveranciers aan een strenge beoordeling onderworpen. Vervolgens voeren wij op geregelde basis steekproeven uit op de binnengekomen goederen, en wordt indien nodig een beroep gedaan op een erkend onafhankelijk labo.

Een andere vorm van kwaliteit, die pgb-Europe even hoog in het vaandel draagt, is de kwaliteit van onze dienstverlening: onze klantenservice, de e-shop en onze recente uitbreiding van het magazijn zijn daar maar een paar voorbeelden van. Sinds 2002 is pgb-Europe ISO 9001 gecertificeerd. Het doel van het kwaliteitssysteem is de kwaliteit van onze diensten en producten te verhogen en de efficiëntie van het bedrijf op te voeren.

Silicones

Silicones en PU-schuim.

Zoek je silicone voor een bepaalde toepassing maar je weet, door het zeer ruime aanbod, niet welke silicone voor welke toepassing is?
Wij helpen u graag verder. Of wenst u liever eens een test uit te voeren in onze eigen werkplaats?
Maak een afspraak en wij testen het graag samen met u en, indien nodig, met een specialist van SOUDAL.

Onze sterke partners

Bij Tools@Work kiezen we ervoor om met deze leveranciers te werken.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Laat uw gegevens na,

VOORNAAM *
FAMILIENAAM *
EMAIL *
TELEFOONNUMMER OF GSM *